Βρούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά και προκαλεί τους συνταξιούχους

Βρούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά και προκαλεί τους συνταξιούχους

Σχετικά με τις δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του υπουργού Οικονομικών

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για εξαπάτησει των συνταξιούχων, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσου Πετρόπουλου και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, σχετικά με το αν θα δοθεί ή όχι δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους, ο κ. Βρούτσης είπε, ότι «μόλις λίγους μόλις μήνες πριν από τις εκλογές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις γνωστές μεθόδους δημαγωγίας και λαϊκισμού».

Ο τομεάρχης της ΝΔ τονίζει, ότι «για ακόμη μια φορά δεν διστάζει να εμπορευτεί την ελπίδα και την αγωνία εκατομμυρίων συνταξιούχων, οι οποίοι βρίσκονται ξανά θεατές στο θέατρο κοροϊδίας και ψεύδους του ΣΥΡΙΖΑ» και συμπληρώνει ότι «από τη μια ο υφυπουργός Εργασίας διαψεύδει και από την άλλη ο υπουργός Οικονομικών υπόσχεται…».

Όπως αναφέρει «στο επίκεντρο βρέθηκε και πάλι η 13η και 14η σύνταξη, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί προεκλογικά και που σήμερα -λίγο πριν τις εκλογές- πάλι υπόσχεται. Ο υφυπουργός Εργασίας διαβεβαιώνει, ότι υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν, αλλά ο υπουργός Οικονομικών τον αδειάζει». Καταλήγοντας αναφέρει «ας καταλάβουν επιτέλους, ότι δεν έχουν το δικαίωμα να παίζουν με την αγωνία και την ελπίδα εκατομμυρίων συνταξιούχων».

Παρακαλούμε περιμένετε ...