Ζαχαράκη: Μέθοδοι υποκόσμου από την καταρρέουσα κυβέρνηση

Ζαχαράκη: Μέθοδοι υποκόσμου από την καταρρέουσα κυβέρνηση

Σχόλιο της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για το δάνειο του Παύλου Πολάκη

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε σήμερα με αφορμή την υπόθεση της φερόμενης ηχογράφησης από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τον διοικητήτη της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρα, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.

Η κ. Ζαχαράκη επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό της ΝΔ, ότι «ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα» και κάνει λόγο για «μεθόδους υποκόσμου», για να παραμείνει -όπως λέει- «για λίγο ακόμη στην εξουσία».

Χαρακτηριστικά η κ. Ζαχαράκη δήλωσε:

«Οι πολίτες βλέπουν και καταλαβαίνουν πια τα πάντα. Την ώρα που η ΝΔ αγωνίζεται να φέρει στην χώρα επενδύσεις, για να δημιουργηθούν νέες δουλειές, την ώρα που κάνει εποικοδομητικές προτάσεις για την προστασία της πρώτης κατοικίας, η καταρρέουσα κυβέρνηση δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ακόμη και μεθόδους υποκόσμου, για να παραμείνει για λίγο ακόμη στην εξουσία.

Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Μόνο που ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Ούτε και η Δικαιοσύνη, που οφείλει να παρέμβει».