«Να διαμορφώσουμε όρους μίας προοδευτικής συμμαχίας»

«Να διαμορφώσουμε όρους μίας προοδευτικής συμμαχίας»

Δηλώσεις του νέου Υφ. Μεταφορών Θάνου Μωραΐτη πριν την ορκωμοσία

Κατά την είσοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο λίγο πριν την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, ο νέος υφυπουργός Μεταφορών Θάνος Μωραΐτης δήλωσε έτοιμος να ανταπεξέλθει στην πρόσκληση του πρωθυπουργού. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Μωραΐτης επισήμανε: «Αποδέχθηκα την πρόσκληση του πρωθυπουργού, γιατί πιστεύω βαθιά ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας».

«Γι αυτούς τους λόγους είμαι εδώ και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Στρατηγικός αντίπαλος είναι η ακροδεξιά και ο βαλκανικός νεοφιλελευθερισμός της Νέας Δημοκρατίας. Να διαμορφώσουμε όρους μιας προοδευτικής διακυβέρνησης μακράς πνοής που έχει ανάγκη η κοινωνία» συνέχισε ο κ. Μωραϊτης.

Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν πως οι ψηφοφόροι στην εκλογική του περιφέρεια τον επέλεξαν με άλλο κόμμα, τόνισε πως δεν επέλεξαν με άλλο κόμμα και θα μιλήσει γι' αυτό εκτενώς τις επόμενες μέρες.

«Το 2012 ήμουν υποψήφιος, το 2015 έκανα την πολιτική μου επιλογή και θα είμαι υποψήφιος στην επόμενη εκλογική μάχη» σημείωσε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...