Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Λαφαζάνης

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Λαφαζάνης

Ζητεί ταχεία διεκπεραίωση των υποθέσεων που τον αφορούν

Την ταχεία ολοκλήρωση των ερευνών που είναι ανοικτές και αφορούν τόσο τις καταγγελίες του για το τραπεζικό σύστημα και τους πλειστηριασμούς όσο και το πρόσωπο του «λόγω εξαιρετικής σπουδαιότητας» ζητεί από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας», Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης προσήλθε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας να ενημερωθεί  σχετικά με την πορεία μήνυσης που κατέθεσε το 2016 για την τρίτη ανακεφαλοποίηση των τραπεζών μετά και τις τελευταίες διαρροές φημών  για την αστάθεια του τραπεζικού συστήματος καθώς και για τη μηνυτήρια αναφορά που αφορά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη ρίψη χημικών στο Ειρηνοδικείο Αθήνας.

Σε αίτηση του ο κ. Λαφαζάνης αναφέρει πως σε βάρος του έχει «οικοδομηθεί πλέγμα ποινικών διώξεων» και ζητεί την ταχεία διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων επισημαίνοντας πως «ο πολιτικός αγώνας δεν είναι δυνατό να διεξάγεται στους προθαλάμους των ανακριτικών γραφείων».

«Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδεται γιατί αυτό είναι κορυφαίο ζήτημα Δημοκρατίας και εκπαίδευσης του Λαού στους Δημοκρατικούς Θεσμούς» επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης προσθέτοντας πως πρέπει να ολοκληρωθεί η έρευνα «ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όσοι έχουν διαπράξει σοβαρότατες κακουργηματικές πράξεις». Επίσης, αιτείται «την κατά προτίμηση διεκπεραίωση.