«Αν δεν είχα κάνει την εξέταση δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ τώρα…»

«Αν δεν είχα κάνει την εξέταση δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ τώρα…»

Η εξομολόγηση του Σταύρου Θεοδωράκη για τον καρκίνο του προστάτη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε καλεσμένος χθες το βράδυ, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show στον Ant1.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού μίλησε για όλα και προχώρησε σε εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν από τύχη αντιλήφθηκε πώς ο καρκίνος έχει χτυπήσει τον προστάτη του. Επίσης αναφέρθηκε και στον αγαπημένο του πατέρα που έχει «φύγει».

«Πώς είναι η υγεία σου;» τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφού ο Σταύρος Θεοδωράκης το 2017 είχε αποκαλύψει πώς είχε όγκο στον προστάτη.

«Είμαι καλά, με αυτά τα πράγματα ποτέ δεν ξεμπερδεύεις, πρέπει να τα παρακολουθείς συνεχώς. Οι Έλληνες πολλές φορές νιώθουμε υπεράνθρωποι και δεν κάνουμε εξετάσεις. Αν μπορώ να πω κάτι, αυτό είναι ότι και εγώ από πίεση ενός φίλου έκανα μια εξέταση. Και αν δεν την είχα κάνει δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ τώρα.» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια της συζήτησης τους μίλησε για το πατέρα του ο οποίος μετά από σύντομη μάχη με την λευχαιμία έφυγε. «Ήθελα πιο πολύ να βυθιστώ στις ιστορίες του, να του πω πράγματα... Ήθελα να έχω χρόνο αλλά δεν τον είχα...» είπε φανερά συγκινημένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.