Κοτζιάς: Ο Τσίπρας είναι ο τύπους του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας

Κοτζιάς: Ο Τσίπρας είναι ο τύπους του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών δήλωσε σε συνέντευξη στο ΡΙΚ πως αποποιήθηκε την οικογενειακή περιουσία του και τη χάρισε στην αδελφή του

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» του ΡΙΚ, διατύπωσε την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, «είναι ο τύπους του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας».

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής, 17 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με το σχετικό τρέϊλερ, ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε και σε προσωπικά του θέματα και αποκάλυψε ότι έχει κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου. Επίσης, τόνισε ότι αποποιήθηκε την οικογενειακή περιουσία του και τη χάρισε στην αδελφή του.

1
σχόλιο
  1. avatar Δημητριος Τσακαλος

    Μάλλον επρεπε να καμεις επέμβαση στο κεφάλι!!!Βέβαια ο Τσίπρας είναι ο τύπος του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας με βοηθούς εσένα τον Καμμενο και τα <> γιατί διαφορετικά δεν υπήρχαν αλλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ να χαρίσουν την ενδοξοτερη σελίδα της ιστοριας της ΠΑΤΡΙΔΑΣ στους εχθρούς της!!!Θα σε κυνηγουν οι ερινυες σε ολη την υπόλοιπη ζωή σου!! Οπως και τους αλλους!! Η συμφωνια των Πρεσπων ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ οσο και να προσπαθειτε να την αποφύγετε!! Θα <> στις κάλπες!!! και η αμοιβή σας θα ειναι το ΜΑΥΡΙΣΜΑ!! Αλλα η χωρα θα πληρώσει βαρύ τίμημα!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...