Πολάκης: Εκεί που μας χρώσταγαν, δεν θα μας πάρουν και το βόδι

Πολάκης: Εκεί που μας χρώσταγαν, δεν θα μας πάρουν και το βόδι

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook για την δικαστική απόφαση διαμάχης του με δημοσιογράφο

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παύλος Πολάκης, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου, με την οποία έγινε δεκτή αγωγή της οικογένειας του εκλιπόντος δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επιτίθεται σε μέσα ενημέρωσης για τον τρόπο που μετέδωσαν την είδηση, υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν ασχολήθηκε με την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, λόγω του θανάτου του αντιδίκου του και προαναγγέλει την άσκηση έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Οργίασαν πάλι σημερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη "μετα θανατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασιλη Μπεσκενη", υπευθύνου του Γραφειου τύπου του Αδωνη Γεωργιαδη οταν ηταν Υπ υγείας.

Μην βιάζεστε. Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου εκανε λογω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του (οπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με εναν εκδότη οταν εμαθα πως έπασχε απο κακοήθεια).

Απο τη στιγμη ομως που κάποιοι το συνεχίζουν θα το κάνω στο εφετείο ! Εκει που μας χρώσταγαν δεν θα μας παρουν και το βόδι……

Μονο αυτο ως απαντηση, τα αλλα εκει που πρεπει….».