Δημήτρης Καμμένος: Ο Πάνος έχει όλη την ευθύνη για τη Μακεδονία

Δημήτρης Καμμένος: Ο Πάνος έχει όλη την ευθύνη για τη Μακεδονία

«Ο Παπαχριστόπουλος είναι πολιτικά ηλίθιος»

«Πολιτικά ηλίθιος ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος, διότι μπαίνει στον Βούτση για να δώσει την παραίτηση, έχει ο Βούτσης κάποιο ρόλο κοινοβουλευτικό; Ο Βούτσης είναι θεσμός. Θέλουμε δηλαδή να πιστεύουμε, δεν είναι θεσμός. Απαγορεύεται να επέμβει ο κ. Βούτσης θεσμικά σε οτιδήποτε κοινοβουλευτικό». Τα παραπάνω δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος ενώ επέρριψε όλη την ευθύνη για τη Συμφωνία των Πρεσπών στον ξάδελφό του και πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

«Ο Πάνος έχει όλη την ευθύνη για τη Μακεδονία» συμπλήρωσε.

«Πρέπει να γίνει πρόταση μομφής κατά του κ. Βούτση. Ελπίζω να γίνει γιατί πρέπει να πάρει ένα μήνυμα ο κ. Βούτσης. Ο κ. Βούτσης και η παρέα του δίνουν πόνο στη Δημοκρατία» ανέφερε.

«Εταιρεία ενοικιάσεως βουλευτών έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

1
σχόλιο
  1. avatar ΑΛΕΞΗΣ

    Την ευθύνη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ την έχουν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις που παρέδωσαν χωρίς erga omnes όνομα (Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατίσ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) και γλώσσα (όχι απλώς καμία αντίδραση αλλά και συνένεση στην καταγραφή της γλώσσας των Σκοπίων ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ στους καταλόγους του ΟΗΕ).
    Έρχονται τώρα κάποιοι που κρυβώμενοι πίσω από το δάχτυλό τους μας κάνους τους πατριώτες μόνο και μόνο για να πάρουν ψήφους από τους ανημέρωτους και ανιστόριτους

Παρακαλούμε περιμένετε ...