«Μαγειρέματα» καταγγέλλει η ΝΔ για τον Παπαχριστόπουλο

«Μαγειρέματα» καταγγέλλει η ΝΔ για τον Παπαχριστόπουλο

«Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε σήμερα ο κ. Βούτσης»

Με αφορμή την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, προς τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο, σχετικά με την επικείμενη παραίτησή του, η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του, μιλώντας για ευτελισμό των διαδικασιών του Κοινοβουλίου.

«Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε σήμερα ο κ. Βούτσης» αναφέρει η ΝΔ και συνεχίζει: «Ο πρωτοφανής ευτελισμός που έχουν επιβάλει στο Κοινοβούλιο οι κ. Τσίπρας και Καμμένος κορυφώθηκε σήμερα με τη βούλα του κ. Νίκου Βούτση. Ο πρόεδρος της Βουλής λαμβάνοντας πλέον και επισήμως ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στους εκβιαζόμενους εταίρους παρακάλεσε(!) τον βουλευτή Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί μέχρις ότου ολοκληρωθούν τα μαγειρέματα της κυβέρνησης. Οι πολίτες έχουν καταλάβει από καιρό ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν τη χώρα είναι κατώτεροι των αξιωμάτων τους. Σήμερα απλά συνειδητοποίησαν ότι έχουν χάσει και το τελευταίο ψήγμα πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας για λίγους ακόμη μήνες εξουσίας».

Στη σημερινή συνάντηση των δύο ανδρών, ο κ. Βούτσης, ζήτησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τον κ. Παπαχριστόπουλο να μην παραδώσει σήμερα τη βουλευτική του έδρα με το αιτιολογικό ότι πρέπει την ερχόμενη εβδομάδα, απερίσπαστη η ολομέλεια της Βουλής να ψηφίσει το πρωτόκολλο για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.