Πολιτική

Καμμένος: Υποχρέωση του Τσίπρα να κάνει εκλογές το Μάιο

«Αν διαλύσει την ΚΟ των ΑΝΕΛ θα έχουμε πόλεμο»

Εκλογές το αργότερο μέχρι το Μάιο «βλέπει» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, λέγοντας μάλιστα ότι «έχει υποχρέωση ο Τσίπρας να κάνει εκλογές και πριν τον Μάιο».

Ενώ εξαπέλυσε δριμύτατες απειλές κατά του πρώην συνεργάτη του στη συγκυβέρνηση, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «εάν ο Τσίπρας μου διαλύσει την κοινοβουλευτική ομάδα, θα έχουμε πόλεμο δεν θα κάνουμε παρέλαση».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε, επίσης, λόγο για «απειλές» προκειμένου να διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ διαμηνύοντας ότι «εγώ τέτοιες απειλές δεν δέχομαι».

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο κ. Καμμένος πέρασε σε ολομέτωπη επίθεση αφού επιτέθηκε και στον Τέρενς Κουίκ καθώς αυτός θα είναι ο πολιτικός που θα πάρει την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου όταν αυτός την παραδώσει. «Ο κ. Κουίκ ξεκίνησε με τους ΑΝΕΛ έγινε δύο φορές βουλευτής και έγινε δύο φορές υπουργός. Εάν αποφασίσει να δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ και να πετάξει στον δρόμο 50 οικογένειες ας πάρει τις αποφάσεις του και ο λαός τις δικές του. Εγώ δεν θα παρακαλέσω κανένα».

Αναφερόμενος στις διαφωνίες που κατά καιρούς εξέφραζαν οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικός εταίρος ο κ. Καμμένος είπε ότι «τι περίεργες ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να περιοριστούν».