Καμμένος: Εγώ έκανα τον Τσίπρα πρωθυπουργό – Μας πούλησε 100 φορές οπότε θα πίνουμε γκαζόζα στη βουλή

Καμμένος: Εγώ έκανα τον Τσίπρα πρωθυπουργό – Μας πούλησε 100 φορές οπότε θα πίνουμε γκαζόζα στη βουλή

«Στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν τρελές ιδέες κι εγώ τους κοντρολάριζα» - «Άμεσα εκλογές για να ανατρέψουμε την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών»

«Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη βουλή», είπε ο Πάνος Καμμένος και επεσήμανε πως δεν έχει ξαναμιλήσει με τον Τσίπρα. Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού λέγοντας πως «Προσπάθησε με αποστασία να πάρει στελέχη μου».

«Εγώ τον έκανα πρωθυπουργό», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Εγώ του άνοιξα την πόρτα στις ΗΠΑ».

Μιλώντας για το «διαζύγιο» ΑΝΕΛ- ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Καμμένος είπε μεταξύ άλλων ότι «Στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν τρελές ιδέες κι εγώ τους κοντρολάριζα», ενώ πρόσθεσε πως «είπα στον Τσίπρα πως δεν θα γίνω απατημένη σύζυγος». Παρόλα αυτά «100 φορές με πούλησε ο Τσίπρας. Για αυτό θα... πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, συμπλήρωσε ότι εκείνος του είπε του κ.Φωκά να πάει να πιει γκαζόζα επιδεικτικά για να καταλάβουν ότι δεν μπορούμε να απειλούμαστε εμείς με διάλυση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. «Εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά, θα έχουμε πόλεμο», εξήγησε.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. Εκτίμησε ότι θα υπάρξει προσφυγή της Ρωσίας στον ΟΗΕ. «Δεν έχουν υπολογίσει τη θέση της Βουλγαρίας που δεν δέχεται το θέμα της γλώσσας αυτή τη γλώσσα δεν πρόκειται να την παραχωρήσουν», είπε.

Υπογράμμισε ότι είναι ανέντιμος ο όρος της κυβέρνησης που στηρίζεται σε αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων. Από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε η Έλενα Κουντουρά: «Η Κουντουρα μου είχε πει ότι δε θα ψήφιζε τις Πρεσπες ποτέ».

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι ο κ Τσίπρας του πρότεινε να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και να συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος της τετραετίας και μάλιστα του είπε αν φοβάσαι έλα στο επικρατείας εσύ και οι ΑΝΕΛ ή να κάνουμε μια νέα σύμπραξη.

«Εμείς είμαστε που θα διαμορφώσουμε και την επόμενη κυβέρνηση. Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία», είπε επίσης.

Για τον κ Κοτζιά είπε ότι θα προφυλακιστεί για τις βίζες και ότι από πίσω του είναι ο Σόρος. «Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες έχω έτοιμους φακέλους για τη δικαιοσύνη», ανέφερε.

Για το καλοκαίρι του 2018 είπε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να ανατρέψει την κυβέρνηση και ότι ακόμα και αν την έριχνε και με τον Μητσοτάκη βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν πάλι. «Ό,τι και να γινόταν θα πέρναγε το βόρεια Μακεδονία».

Αναφερόμενος στις αποστρατείες είπε ότι αυτές έγιναν με κομματικά κριτήρια.

1
σχόλιο
  1. avatar περγαντι

    την καρεκλα και τα ματια σου κι ας παει κατα διαολου η δυσμοιρη Ελλαδα!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...