Κοτζιάς: Το χθεσινό αποτέλεσμα στη Βουλή αποτελεί δικαίωση

Κοτζιάς: Το χθεσινό αποτέλεσμα στη Βουλή αποτελεί δικαίωση

«Ευχαριστώ όλους που με στήριξαν ενάντια σε κάθε είδους ύβρεις»

Το χθεσινό αποτέλεσμα στη Βουλή αποτελεί δικαίωση ατέλειωτων ωρών μελέτης, συζητήσεων, ταξιδιών και διαπραγμάτευσης, τονίζει, με ανάρτησή του στο Twitter, για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Επισημαίνει πως η προελευση των ψήφων αποτελεί δικαίωση των προτάσεων του εδώ και ένα χρόνο και όσων είπε τον Οκτώβριο ΄18 και ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν ενάντια σε κάθε είδους ύβρεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών:

«Χθεσινό αποτέλεσμα Βουλής αποτελεί δικαίωση ατέλειωτων ωρών μελέτης, συζητήσεων, ταξιδιών και διαπραγμάτευσης. Προέλευση των ψήφων, αποτελεί δικαίωση των προτάσεων μου εδώ και ένα χρόνο και όσων είπα τον Οκτώβριο ΄18. Ευχαριστώ όλους που με στήριξαν ενάντια σε κάθε είδους ύβρεις».

1
σχόλιο
  1. avatar gkagkarin.blogspot.com

    Κοιτάξτε ποιοι μιλάνε για τη Μακεδονία… Ο Σαμαράς, η Χρυσή Αυγή,ο Κύρκος και ο Ιουστινιανός…
    ΜΙΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…
    Ήταν το 1992, όταν άρχισαν τα εθνικιστικά παπαδοσυλλαλητήρια για τη “Μακεδονία”, που ο Λεωνίδας Κύρκος (παρών σε εκείνο το συλλαλητήριο), έλεγε: «Επρόκειτο για μια τεράστια λαϊκή εκδήλωση που τη χαρακτήριζε η έντονη ευαισθησία απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια αμφισβήτησης των συνόρων της ελληνικής Μακεδονίας, πλαστογράφησης της ιστορίας και υφαρπαγής της ιστορικής κληρονομίας» (Αυγή 15/2/1992).
    https[...].html

Παρακαλούμε περιμένετε ...