Gkletsos: App ενόψει εκλογών έγινε ο Απόστολος Γκλέτσος!

Gkletsos: App ενόψει εκλογών έγινε ο Απόστολος Γκλέτσος!

Για όποιον θέλει να έχει άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για τον εκλογικό συνδυασμό του δημάρχου Στυλίδας και υποψήφιου Περιφερειάρχη

Application έγινε (ή έφτιαξε) ο Απόστολος Γκλέτσος, μπαίνοντας σε ρυθμούς εκλογών πλέον, όπως και όλη η Ελλάδα. Ο δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ενημέρωσε τον Τύπο για την εφαρμογή «Gkletsos» την οποία μπορεί να κατεβάσει όποιος θέλει να έχει άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για τον συνδυασμό του. Το app θα είναι διαθέσιμο ως «Gkletsos» στο googleplay ή στο http://gkletsos.mobapp.at για Apple iOS μέσω του Safari ή internet explorer ή Chrome ή Mozilla.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε:

Η Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση ανακοινώνει δύο νέες υποψηφιότητες για τις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές. Την κα. Πανάγου Βασιλική του Χρήστου, Εκπαιδευτικός και την κα. Τσιρώνη Σταματία (Ματίνα) του Νικολάου, Δικηγόρος.

Στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν τα αναλυτικά βιογραφικά των υποψηφίων στην εφαρμογή «Gkletsos» για τα κινητά καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

Απόστολος Γκλέτσος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Επικεφαλής Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης