Χρυσοβελώνη: Δεν μου έχει γνωστοποιηθεί κάποια διαγραφή

Χρυσοβελώνη: Δεν μου έχει γνωστοποιηθεί κάποια διαγραφή

«Δεν έχω κάνει την παραμικρή συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το τι θα γίνει στις εκλογές»

Για τη σχέση της με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μίλησε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εξηγώντας πως «δεν μου έχει γνωστοποιηθεί κάποια διαγραφή, όμως πλέον η σχέση δεν είναι αυτή που ήταν, από τη δική μου πλευρά». Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», υπογράμμισε πως «όταν δέχεσαι φραστικές επιθέσεις ή λέγονται ανακρίβειες, η σχέση αυτή τραυματίζεται».

Στο ερώτημα αν έχει διαγραφεί από το κόμμα, απάντησε αρνητικά και σημειώνοντας ότι «δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες», τόνισε ότι «η κατάσταση δεν είναι ίδια».

Η υφυπουργός Εσωτερικών, πάντως, είπε πως «αυτό που παίζει για μένα μεγάλο ρόλο είναι να ολοκληρωθούν με ήρεμο τρόπο οι αποψινές διαδικασίες για την ψήφο εμπιστοσύνης που θα λάβει η κυβέρνηση», ενώ κληθείσα να απαντήσει στο αν έχει κάνει επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτιά του, αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω κάνει την παραμικρή συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το τι θα γίνει στις εκλογές», δήλωσε σχετικά, διαβεβαιώνοντας επίσης ότι ούτε της έχει «ταχθεί» κάποια θέση σε οποιονδήποτε οργανισμό.

«Έχω δουλειά, έχω γραφείο, έχω επαγγελματική δραστηριότητα», τόνισε, αναφερόμενη στη νομική της δραστηριότητα.