«Να εγκληθεί ο Τσίπρας γιατί μοιράζει υπουργεία για να κρατηθεί στις καρέκλες»

«Να εγκληθεί ο Τσίπρας γιατί μοιράζει υπουργεία για να κρατηθεί στις καρέκλες»

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να μας απαντήσει, με βάση ποιες αξίες συστρατεύεται σήμερα;»

«Ο κ. Τσίπρας, πρέπει να εγκληθεί γιατί μοιράζει υπουργεία δεξιά κι αριστερά προκειμένου να κρατηθεί λίγο ακόμη στις καρέκλες και να αδειάσει τα ταμεία, ώστε να μη μπορέσει να κυβερνήσει ο επόμενος πρωθυπουργός» ανέφερε ο Χάρης Θεοχάρης, απαντώντας σε αυτά που είπε ο πρωθυπουργός στη συζήτηση επί της πρότασης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Θεοχάρης ζήτησε τον λόγο να απαντήσει στον κ. Τσίπρα, καθώς εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός «τον φωτογράφησε» όταν μίλησε για αλλαγή στάσης «απέναντι στο Σκοπιανό».

«Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην στάση μου. Συντάσσομαι δημοκρατικά με την ΚΟ της ΝΔ, η οποία είναι ενιαία και αραγής, ενάντια στην εργαλειοποίηση του θέματος για τον διχασμό του ελληνικού λαού. Ξεχνάει ο κ. Τσίπρας ότι εξελέγην με την αντιπολίτευση, έμεινα ανεξάρτητος δυόμισι χρόνια ασκώντας συνεπή αντιπολίτευση και τώρα παραμένω στην αντιπολίτευση, αντιθέτως με άλλους, που ενδεχομένως διεκδικούν θέσεις στην κυβέρνηση» σημείωσε ο κ. Θεοχάρης και κατέληξε: «Η συστράτευσή μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στηρίζεται στις κοινές μας αρχές και αξίες. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να μας απαντήσει, με βάση ποιες αξίες συστρατεύεται σήμερα;».