Διέγραψε την Έλενα Κουντουρά ο Πάνος Καμμένος

Διέγραψε την Έλενα Κουντουρά ο Πάνος Καμμένος

Μετά τη στήριξη που έδωσε η υπουργός Πολιτισμού ότι στηρίζει την κυβέρνηση

Την Έλενα Κουντουρά διέγραψε από τους ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος. Η υπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι στηρίζει την κυβέρνηση και αυτό οδήγησε στη διαγραφή της.

Με το μήνυμά του στο Twitter, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανακοίνωσε τη διαγραφή της κ. Κουντουρά.

«Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ήταν η ανάρτηση του κ. Καμμένου.

Ολόκληρη η δήλωση που είχε κάνει η Έλενα Κουντουρά στο Αθηναϊκό Πρακτορείο:

«Βρίσκομαι σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην Κίνα που πραγματοποιείται συντονισμένα από τρία συναρμόδια Υπουργεία με στόχο την επίτευξη επωφελών συμφωνιών για την Ελλάδα στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και του τουρισμού.

Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση.

Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας.

Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Παρακαλούμε περιμένετε ...