Καμμένος: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση

Καμμένος: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του κόμματος ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συναινέσει στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας

Την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, σε σύντομες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό, κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επι 4 ολόκληρα χρόνια, σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, δύο κόμματα από διαφορετικούς χώρους βρεθήκαμε και καταφέραμε να βγάλουμε την Ελλάδα μας από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επευτευχθη» δήλωσε ο Πάνος Καμμενος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Συνέχισε δε λέγοντας ότι «το θέμα της Μακεδονίας, θέμα για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί, δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα. Θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις στη συνέντευξη Τύπου σε λίγο». Κατέληξε λέγοντας, ότι «ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα, ότι για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση».

Ο κ. Καμμένος, αν και ερωτήθηκε, δεν απάντησε αν θα εξακολουθήσει να παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πλέον, παραπέμποντας στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 12:00 το μεσημέρι.