«Αν με διαγράψει ο Καμμένος δεν θα παραδώσω την έδρα μου»

«Αν με διαγράψει ο Καμμένος δεν θα παραδώσω την έδρα μου»

Το μήνυμά του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου

Ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του ξεκαθάρισε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι θα παραδώσει την έδρα του μόνο αν είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση και ότι στην περίπτωση που σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ του ζητήσει ο Πάνος Καμμένος να παραδώσει την έδρα του, δεν θα το κάνει.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων «αν σας διώξει, σας διαγράψει, ο Καμμένος σήμερα, όταν θα κληθείτε να πάρετε θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα παραδώσετε την έδρα σας;» ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ευθέως ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του και ότι θα το κάνει μόνο «όταν θα εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος διευκρίνισε ότι ως τώρα ο Πάνος Καμμένος δεν του έχει ζητήσει ποτέ να παραδώσει την έδρα του.

Σχετικά με την περίπτωση να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι εφόσον διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ θα είναι ελεύθερος πολίτης για να πάει σπίτι του ή για να κάνει διακοπές.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος αφού διατύπωσε την άποψη ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι η καλύτερη συνταγή για όλους μας, προσέθεσε ότι κανείς στους ΑΝΕΛ δεν ψέγει κανέναν γιατί έχει διαφορετική άποψη και θα καταψηφίσει. «Ωστόσο η κυβέρνηση αυτή ξεκίνησε με σκοπό να χτυπήσει τη διαφθορά, τη διαπλοκή και τη μιντιακή δικτατορία και για αυτό δεν την αφήνεις να πέσει ποτέ, για αυτό και εγώ θα παραδώσω την έδρα μου όταν εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».