«Τηλεμαχία» Τσίπρα-Καμμένου από διαφορετικά κανάλια

«Τηλεμαχία» Τσίπρα-Καμμένου από διαφορετικά κανάλια

Από δημοσιεύματα ενημερώνονται οι ΑΝΕΛ για τις κινήσεις Καμμένου

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, την ώρα που φουντώνουν οι πληροφορίες για κρίση στον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα δώσουν δύο σημαντικές συνεντεύξεις την ίδια ημέρα σε διαφορετικά κανάλια.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πάνος Καμμένος θα μιλήσει την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα. «Αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star στις 19:55 με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Πάνος Καμμένος δίνει απαντήσεις για όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, όπως αναφέρουν οι typologies.gr.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα έγινε γνωστό πως αναβλήθηκε, «λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open, που είχε προγραμματισθεί για σήμερα Τρίτη.

Η αναβολή αυτή, ωστόσο, φαίνεται πως σχετίζεται με τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που φέρνει η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πληροφορίες ανέφεραν ότι η απόφαση αυτή του πρωθυπουργού να δώσει τη συνέντευξή του μία ημέρα αργότερα συνδέεται με την απόφαση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ να συγκαλέσει τα όργανα του κόμματός του και τους βουλευτές για να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, την Τετάρτη, την ίδια ημέρα που στα Σκόπια θα ξεκινήσει η τελική φάση της συνταγματικής διαδικασίας για τη μετονομασία σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Πάντως άξιο αναφοράς είναι πως υπάρχουν ενδείξεις πως ο Πάνος Καμμένος κινείται σε σημαντικό βαθμό, ανεξάρτητα από τους ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς κύκλοι του κόμματος που ρωτήθηκαν σχετικά από το news.gr δήλωσαν πως ό, τι γνώριζαν για τις ενέργειες του προέδρου του κόμματος ήταν από δημοσιεύματα.