Παπαχριστόπουλος: Δώρο η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ – Θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Παπαχριστόπουλος: Δώρο η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ – Θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα Κυβέρνηση»

Στη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα». Όπως διευκρίνισε, δεν ήταν μυστική και έγινε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να διευκρινίσει το περιεχόμενο της.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο, ότι διαφωνεί με το κόμμα του σε ότι αφορά τη Συνθήκη των Πρεσπών και θα την υπερψηφίσει όταν θα έρθει στη Βουλή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα Κυβέρνηση».

Επίσης διευκρίνισε ότι ακόμα και αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του, λέγοντας, «θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».

Ερωτηθείς αν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν έχει τεθεί επ’ ουδενί τέτοιο ζήτημα, ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ μέρος οποιαδήποτε συνδιαλλαγής, αλλά δεν ξεκαθάρισε αν τελικά θα είναι εφόσον του γίνει μια τέτοια πρόταση στις επόμενες εκλογές.