Καμμένος: Δεν θα πάω από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του Κοτζιά

Καμμένος: Δεν θα πάω από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του Κοτζιά

Συνεδριάζει αυτή την Τετάρτη η ΚΟ των ΑΝΕΛ

Νέα ανάρτηση έκανε στο Twitter ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συνεχίζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ αυτού και του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Απαντώντας σε σχόλιο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος τον προέτρεπε να κάτσει φρόνιμα γιατί «η επανάσταση θέλει πόλεμο» ο Πάνος Καμμένος έγραψε:

«Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και "μαφιόζικα" δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν...».

Χθες είχε γράψει άλλο tweet κάνοντας επίθεση στον Νίκο Κοτζιά.

«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το ΕΘΝΙΚο θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος:
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ.
Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ».

Μάλιστα ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, την ημέρα που στα Σκόπια θα ξεκινήσει η τελική φάση της συνταγματικής διαδικασίας για τη μετονομασία σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Νωρίτερα χθες ο κ. Κοτζιάς, σε συνέντευξή του στο News 24/7 μίλησε για την ηγεσία των ΑΝΕΛ.

«Στην άνοδο του εθνικισμού συνέβαλε πρώτα από όλα η ηγεσία των ΑΝΕΛ και η ΝΔ που επέλεξε να παίξει ένα παιχνίδι ανεύθυνης αντιπολίτευσης [...] Για την ηγεσία των ΑΝΕΛ δε θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Έχω φίλους στους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ δεν έχει πολιτική, δεν έχει όραμα, είναι ανασφαλής, της αρέσει να είναι πρόβλημα και όχι λύση. Εμένα μου αρέσει να βρίσκω λύσεις, είτε μεθοδικά είτε κόβοντας γόρδιους δεσμούς» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του». Εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση που φτιάχτηκε το 2015, ήταν μια κυβέρνηση σωτηρίας, μας έβγαλε από τα μνημόνια. Θα μπορούσαν μετά να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα σε αυτήν και να μην μπει σε αυτή την κατάσταση φθοράς, που την έχει βάλει ο κ. Καμμένος. Δε θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος».