Αντιπαράθεση Αντώναρου-Γεωργιάδη για την υπόθεση Κωστόπουλου

Αντιπαράθεση Αντώναρου-Γεωργιάδη για την υπόθεση Κωστόπουλου

Μέσω Twitter τα δύο στελέχη της ΝΔ διασταυρώνουν για άλλη μία φορά τα «ξίφη» τους

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στα στελέχη της ΝΔ, Ευάγγελο Αντώναρο και Άδωνη Γεωργιάδη, αυτή τη φορά με αφορμή την υπόθεση του πορίσματος της ΕΔΕ για τους οκτώ αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Την αρχή έκανε ο «Καραμανλικός» πρώην βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος με αφορμή τις αντιδράσεις κάποιων στελεχών του κόμματος στην δημοσιοποίηση από ΜΜΕ του πορίσματος της ΕΔΕ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ότι «Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το φασιστότσουρμο» παραθέτοντας και φωτογραφία με τους αστυνομικούς πάνω από τον πεσμένο στο πεζοδρόμιο Ζακ Κωστόπουλο.


Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε παράθεση στον πρώην βουλευτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας ότι «ο Ευάγγελος Αντώναρος στο πάθος του να με κατηγορήσει φθάνει στο σημείο να ανεβάζει άρθρο στο οποίο κατηγορείται εμμέσως η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή: "για μία φορά δεν φταίει η ζαρτινιέρα" (υπόθεση Νοεμβρίου του 2006)». Καταλήγει δε αναφέροντας, ότι αναμένει απάντηση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την διαρροή του πορίσματος της ΕΔΕ για τους οκτώ αστυνομικούς.