Πολάκης σε Άδωνι: Αν σε πυροβολήσουν θα φταίω εγώ

Πολάκης σε Άδωνι: Αν σε πυροβολήσουν θα φταίω εγώ

«Έχω πάει κάτι χιλιάδες έγγραφα στους εισαγγελείς για τα έργα και τις ημέρες σου»

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ηθική αυτουργία στο τρομοκρατικό χτύπημα στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, και ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως αν αύριο τον πυροβολήσουν τρομοκράτες «δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας;». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, έλαβε απάντηση από τον Παύλο Πολάκη ο οποίος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, του «διαβεβαίωσε» ότι «Αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω, εγώ σε έχω αναφέρει πολύ περισσότερες φορές από τον Τσίπρα».

Ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον Kontra, είχε πει για τη στάση που τηρεί απέναντί του.

«Αν δείτε τις τελευταίες 40 ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν όλες αναφορά σε μένα. Είναι αστείο. Για πράγματα που δεν έχω ασχοληθεί καν. Κάθε μέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης… ο Άδωνις το ένα, ο Άδωνις το άλλο, ο Άδωνις ακροδεξιά… Αν αύριο με πυροβολήσουν τρομοκράτες δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Αν με στοχοποιεί από το πρωί ως το βράδυ;» είχε πει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Όχι βρε ακροδεξιό γκρουπόσκυλο!!! Αν σε πυροβολήσουν ΕΓΩ θα φταίω ,εγώ σε έχω αναφέρει πολύ περισσότερες φορές από τον Τσίπρα και έχω πάει κάτι χιλιάδες έγγραφα στους εισαγγελείς για τα έργα και τις ημέρες σου ....
Υ.γ Μάλλον έχεις κόψει αλυσίδα πλέον.....».