Τοσουνίδης: Στη ΝΔ να προσέξουν μην… πυροβολήσουν πάλι τα πόδια τους

Τοσουνίδης: Στη ΝΔ να προσέξουν μην… πυροβολήσουν πάλι τα πόδια τους

Απάντηση του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ σε δηλώσεις της Μαρίας Σπυράκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Κυρία Σπυράκη, προσέξτε με τα "όπλα" που νομίζετε πως έχετε, γιατί κινδυνεύετε να πυροβολήσετε τα πόδια σας ακόμη μια φορά» αναφέρει σε σχόλιό του ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, απαντώντας στις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Νωρίτερα η κ. Σπυράκη είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ότι «όλα τα κοινοβουλευτικά "όπλα" που υπάρχουν, είναι για τη ΝΔ στο τραπέζι». Παράλληλα επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και στον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέγοντας ότι «είναι έργο του κ. Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και η αναγνώριση της "Μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας"».

Ο κ. Τοσουνίδης καταλήγοντας αναφέρει απευθυνόμενος προς την ΝΔ: «Θα τολμήσετε να καταθέσετε πρόταση δυσπιστίας για το ζήτημα των Σκοπίων, υπερασπιζόμενοι δήθεν τη Μακεδονία, χωρίς όμως να δεσμεύεστε, ότι δεν θα δεχθείτε ποτέ τη χρήση του ονόματος "Μακεδονία"; Για κοπιάστε λοιπόν. Όλοι οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουμε πλέον την πλήρη αφωνία σας και την υποκρισία σας».