Ένωση Κεντρώων: Εκλογές το συντομότερο για το Σκοπιανό

Ένωση Κεντρώων: Εκλογές το συντομότερο για το Σκοπιανό

Η επόμενη Βουλή πρέπει να αποφανθεί επί της Συμφωνίας των Πρεσπών σύμφωνα με το κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης

Την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, προκειμένου να αποφασίσει η επόμενη Βουλή για το Σκοπιανό, ζητάει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

Όπως αναφέρει «ο κ. Τσίπρας πιστεύουμε τώρα να αντιλαμβάνεται την πλάνη του και το τραγικό του ολίσθημα, να πάει στις Πρέσπες και να υπογράψει μαζί με τον Κοτζιά την μειοδοτική και επαίσχυντη συμφωνία, που επιτρέπει στους Σκοπιανούς να δρομολογήσουν τα σχέδιά τους για δήθεν μειονότητες εντός Ελλάδος, για Μακεδονία του Αιγαίου και για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η μόνη λύση κατά την Ένωση Κεντρώων, είναι να προκηρυχθούν εκλογές στην Ελλάδα και την απόφαση για το Σκοπιανό να πάρει η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές».

Σχολιάζοντας δε την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μόσχα, υποστηρίζει, ότι «η Ένωση Κεντρώων πιστεύει, ότι ο κ. Τσίπρας είναι σφιχταγκαλιασμένος με τους Αμερικανούς, έχει παραδώσει τα πάντα στην Αμερικανική Πρεσβεία και έτσι η επίσκεψή του στη Μόσχα, υπέχει την έννοια του να θαυμάσει τα αξιοθέατα του πρώην κομμουνισμού και νυν καπιταλισμού. Είχαμε μια παραδοσιακή φιλία με την Ρωσία, την οποία γκρέμισαν οι κύριοι Τσίπρας και Κοτζιάς».

Παρακαλούμε περιμένετε ...