Το ξέσπασμα του Γιάννου Παπαντωνίου για την «εμπλοκή» του στην υπόθεση C4i

Το ξέσπασμα του Γιάννου Παπαντωνίου για την «εμπλοκή» του στην υπόθεση C4i

Δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή η οποία φέρεται να τον βάζει στο «κάδρο» και ο πρώην υπουργός απειλεί με μηνύσεις

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη προειδοποιεί και πάλι ο Γιάννος Παπαντωνίου με αφορμή την δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή η οποία φέρεται να τον βάζει στο «κάδρο» της υπόθεσης C4i.

Σε δήλωση του μέσα από τη φυλακή ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ στρέφει τα βέλη του στην κυβέρνηση αναφέροντας πως «Ο παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- με την εφαρμογή του «Δόγματος Πολάκη» κορυφώνεται".

Παράλληλα, αναφέρεται στο μάρτυρα που εμφανίστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και με την μαρτυρία του φέρεται να τον εμπλέκει στην υπόθεση.

«Φτάνει πια. Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει» δηλώνει ο Γιάννος Παπαντωνίου προσθέτοντας πως "Μόλις ανοίξει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, θα ασκήσω όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου. Όπως ακριβώς έκανα σε ανάλογη περίπτωση με τις δήθεν καταγγελίες του Γάλλου Μισέλ Ζοσσεράν, ο οποίος καταδικάστηκε από Γαλλικό δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση".

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής :

Ο πρώην Υπουργός κ. Γιάννος Παπαντωνίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- με την εφαρμογή του «Δόγματος Πολάκη» κορυφώνεται. Τελευταίο κρούσμαη κατάθεση μάρτυρα, στελέχους της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή που υπηρέτησε στο υπουργείο εθνικής Άμυνας μετά το 2004. Ο μάρτυρας προσήλθε «αυτοβούλως» γιατί «ξαφνικά» θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια ότι υπήρχαν φήμες διακίνησης παράνομων πληρωμών επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της σύμβασης για το C4I χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο - αφού δεν υπήρξαν παράνομες πληρωμές.

Επειδή έχει το θράσος να εμπλέκει και το όνομά μου, το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι «φτάνει πια». Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει. Μόλις ανοίξει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, θα ασκήσω όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου. Όπως ακριβώς έκανα σε ανάλογη περίπτωση με τις δήθεν καταγγελίες του Γάλλου Μισέλ Ζοσσεράν, ο οποίος καταδικάστηκε από Γαλλικό δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση».

Παρακαλούμε περιμένετε ...