Πεντακομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση

Πεντακομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση

Που βρίσκεται η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Σταθερό προβάδισμα της ΝΔ κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες και πεντακομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για τον τ/σ ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 30,5% έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί στην τρίτη θέση το Κίνημα Αλλαγής με 7,5%, η Χρυσή Αυγή με 7% και το ΚΚΕ με 6%. Η Ένωση Κεντρώων έπεται με 2% ακολουθούμενη από το Ποτάμι με 1,5%, όσο συγκεντρώνουν τόσο ο ΑΝΤΑΡΣΙΑ, όσο και η Ελληνική Λύση, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 1%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 13,5%.

Σε αναγωγή σε έγκυρες ψήφους, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 31,5%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 22%. Το Κίνημα Αλλαγής συγκεντρώνει 8%, η Χρυσή Αυγή 7,5% και το ΚΚΕ 6,5%.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 58%, έναντι 23% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ερώτημα ποιόν θεωρείτε καταλληλότερος για πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 35%, έναντι 24% του ΑλέξηΤσίπρα και 34% του «κανένας από τους δύο».

1
σχόλιο
  1. avatar Ερωτιάρης

    Το γκάλοπ είναι μιά ευγενική χορηγία του Open Society Foundation, γιά να το μασουλάει ο κάθε γίδης νεοέλληνας που νομίζει πως στις εκλογές η ψήφος του περνάει κανονικά.
    Ούρτ, μπρρρρρ κιτς κιτς κιτς!

Παρακαλούμε περιμένετε ...