ΑΝΕΛ: Η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη

ΑΝΕΛ: Η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη

Αιχμηρή απάντηση στη ΝΔ βάζοντας στο στόχαστρο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε απαξιωτική για τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο ανακοίνωση της ΝΔ, ως απάντηση στα ερωτήματα του τελευταίου για τα δάνεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Στην πολιτική, το οριστικό τέλος το δίνει ο ελληνικός λαός. Μέχρι τώρα, ο κ. Καμμένος, χωρίς να αποτελεί μέλος μιας πολιτικής οικογένειας, εκλέγεται βουλευτής από το λαό τα τελευταία 25 χρόνια» αναφέρει το γραφείο Τύπου των ΑΝΕΛ φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον πρόεδρο της ΝΔ και προσθέτει ότι «χωρίς, λοιπόν, πολιτικό pedigree και με απόλυτη ψυχραιμία συνεχίζει στον πολιτικό βίο, χωρίς σπόνσορες, κουμπάρους εφοπλιστές και νταβατζήδες».

Όσον αφορά στην θητεία του κ. Καμμένου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι ΑΝΕΛ απαντούν, ότι «η Νέα Δημοκρατία, την οποία υπηρέτησε ο κ. Καμμένος, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία του υιού Παπαντωνίου, του Άδωνη και του Νίκου Γεωργιάδη, του Πλεύρη, του αυτοεπονομαζόμενου… Βουκεφάλα Τατσόπουλου, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία εταίρος και συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ. Ήταν η Νέα Δημοκρατία του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Καραμανλή».

«Θυμίζουμε στον κ. Κούλη Μητσοτάκη ότι ο Ευάγγελος Αβέρωφ έκανε πολιτική πουλώντας την περιουσία του και όχι μοιράζοντας καράβια σε κουμπάρους εφοπλιστές, τους οποίους η ελληνική Δικαιοσύνη ερευνά για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών» αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση και συμπληρώνει ότι «αυτή η Νέα Δημοκρατία δεν είχε δάνεια. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που "σκότωσε" ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πρόδωσε τον σημερινό αρχηγό της και σήμερα είναι ο πραγματικός ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας».

Καταλήγοντας επισημαίνει, ότι «επί του προκειμένου, για τα ερωτήματά μας, ο κ. Κούλης Μητσοτάκης δεν απαντά τίποτα» και προσθέτει ότι «αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη».