Γάτσιος: Παρασιτικό το οικονομικό μοντέλο της κυβέρνησης

Γάτσιος: Παρασιτικό το οικονομικό μοντέλο της κυβέρνησης

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ τονίζει, ότι ο μόνος δρόμος είναι αυτός της παραγωγικής και δημιουργικής Ελλάδας

Ο πρώην πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος πριν ένα χρόνο για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Γάτσιος, εκφράζει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων την απογοήτευσή του για την κατάσταση και τις προοπτικές της οικονομίας.

Ο κ. Γάτσιος επισημαίνει τους κινδύνους για την εθνική μας ανεξαρτησία και ακεραιότητα και μιας νέας χρεοκοπίας, όπως αναφέρει. Εξηγεί τις ανισορροπίες που συνεχίζουν να υφίστανται κι επικρίνει τόσο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και τη ΝΔ πως, είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την δύσκολη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Ο τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής υποστηρίζει, ότι τα πλεονάσματα που εμφανίζει η κυβέρνηση, είναι τα χρεωστούμενα του κράτους, ενώ υπογραμμίζει, ότι ο μόνος δρόμος για να ξεπεραστεί οριστικά η μακροχρόνια κρίση και να σταθεί στα πόδια της η χώρα, είναι ο δρόμος της παραγωγικής και δημιουργικής Ελλάδας κι όχι η συνέχιση ενός παρασιτικού οικονομικού μοντέλου το οποίο οδήγησε στη πρόσφατη χρεοκοπία.

Ο κ. Γάτσιος, η υποψηφιότητα του οποίου στον νομό Ιωαννίνων πρόκειται να επικυρωθεί στη προσεχή συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ, τονίζει ότι «το Κίνημα Αλλαγής δεν ζητά μόνο την ακύρωση της περικοπής των συντάξεων, αλλά και την αλλαγή του λεγόμενου "νόμου Κατρούγκαλου" ως μιας αποτυχημένης διευθέτησης του ασφαλιστικού μας προβλήματος».