Καμμένος: Καταψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών και συνεχίζουμε

Καμμένος: Καταψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών και συνεχίζουμε

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απέφυγε να αναφερθεί στη φράση «ρίχνουμε την κυβέρνηση»

Στη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων όταν η συμφωνία των Πρεσπών για την ονομασία της ΠΓΔΜ φτάσει στη Βουλή αναφέρθηκε ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Καμμένος σημείωσε, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όποτε έρθει στη Βουλή και πως θα αποσύρει τους υπουργούς του. «Και συνεχίζουμε» φέρεται να είπε ο κ. Καμμένος. Απέφυγε πάντως, να αναφέρει τη φράση «ρίχνουμε την κυβέρνηση», σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συζητήθηκαν και οι προτάσεις για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Σύμφωνα με πηγές από τους ΑΝΕΛ, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι προτάσεις εγκρίθηκαν ομόφωνα και θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες.

Από τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ απουσίαζαν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, που βρίσκεται στο Λονδίνο -με αφορμή την έκθεση τουρισμού WTM- και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που είναι στην Κένυα για την προετοιμασία επιχειρηματικής αποστολής.