ΝΔ: Ο Κοτζιάς μηνύει τον Καμμένο και ο Τσίπρας παραμένει άφωνος

ΝΔ: Ο Κοτζιάς μηνύει τον Καμμένο και ο Τσίπρας παραμένει άφωνος

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον πρώην ΥΠΕΞ να δώσει στην δημοσιότητα την επιστολή παραίτησής του

Αιχμηρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η ΝΔ με ανακοίνωσή της, με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κατά παντός υπευθύνου, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και διασποράς ψευδών ειδήσεων σε βάρος του.

Η Πειραιώς ισχυρίζεται, ότι η μηνυτήρια αναφορά αφορά τον Πάνο Καμμένο και μέμφεται τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την «αφωνία» του, ενώ καλεί τον κ. Κοτζιά, να δώσει στην δημοσιότητα της επιστολή παραίτησής του προς τον πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου της Πειραιώς στην ανακοίνωσή του «ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας εκπλήσσει». Προσθέτει δε, ότι «δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Αμύνης και ο θιασάρχης πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Θα το επαναλάβουμε: Η παραίτηση ενός υπουργού δεν είναι προσωπικό ραβασάκι. Εφόσον αρνήθηκε να τη δημοσιοποιήσει ο κ. Τσίπρας, οφείλει να το πράξει ο κ. Κοτζιάς. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».