Βούλτεψη: Όποιος δεν παρουσιάζει έργο, κατασκευάζει σκάνδαλα

Βούλτεψη: Όποιος δεν παρουσιάζει έργο, κατασκευάζει σκάνδαλα

Η κυβέρνηση «θυμάται την οικονομία όταν πρέπει να δικαιολογήσει εθνικές υποχωρήσεις, τονίζει η βουλευτής της ΝΔ

Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί το Σύνταγμα για προπαγάνδα εκφράζει, σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ θέλει μια γενναία συνταγματική αναθεώρηση που θα ενισχύσει τους θεσμούς, τη Δημοκρατία και την ευημερία του ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με την κυρία Βούλτεψη, ο πρωθυπουργός προτείνει αλλαγές σε άρθρα που ο ίδιος είχε χρησιμοποιήσει ή καταστρατηγήσει, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα ότι ο κ. Τσίπρας προτείνει δημοψήφισμα όταν «ο ίδιος έχει μετατρέψει το "Όχι" σε "Ναι" και τα τώρα θέλει να πάψει η σύνδεση της προεδρικής εκλογής με εκλογές, ενώ αυτό έπραξε το 2014».

Σχετικά με τα θέματα της διαφθοράς η βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί τις Εξεταστικές Επιτροπές για να ρίχνει λάσπη στους πολιτικούς της αντιπάλους και σημειώνει πως «όποιος δεν έχει να παρουσιάσει έργο κατασκευάζει σκάνδαλα».

Τέλος, αναφερόμενη στην οικονομία, η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τα επιτόκια των ελληνικών ομολόγων πήραν την ανιούσα μετά τη δήθεν, όπως αναφέρει, έξοδό μας από τα μνημόνια» και αναφερόμενη στην κυβέρνηση εκφράζει την άποψη ότι «θυμάται την οικονομία όταν πρέπει να δικαιολογήσει εθνικές υποχωρήσεις, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της συμφωνίας των Πρεσπών και της Αλβανίας».

Παρακαλούμε περιμένετε ...