Μαξίμου: Εθνικά επικίνδυνος ο κ. Μητσοτάκης

Μαξίμου: Εθνικά επικίνδυνος ο κ. Μητσοτάκης

Επικρίνει τον πρόεδρο της ΝΔ για τον ισχυρισμό του στην ευρωαραβική σύνοδο περί οικονομικών αδιεξόδων της ελληνικής οικονομίας

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα είπε στην 3η ευρωαραβική σύνοδο σχετικά με την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και τις επενδύσεις στη χώρα μας, εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου «ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές από Άραβες επενδυτές, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει τον ίδιο και τον περίγυρό του». Τονίζει δε, πως «ότι όμως έφτασε στο έσχατο σημείο, να προσπαθεί να τους αποτρέψει από επενδύσεις στην Ελλάδα, ισχυριζόμενος πως η οικονομία βρίσκεται σε αδιέξοδα (!) και πως η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος βλάπτει την οικονομία, ενώ είναι ο ίδιος που ζητά εκλογές εδώ και σχεδόν 3 χρόνια, επιβεβαιώνει πως είναι εθνικά επικίνδυνος».

Καλεί δε τον πρόεδρο της ΝΔ να «αφήσει επιτέλους κατά μέρος το αμόκ του εναντίον της χώρας και ας ασχοληθεί με τα μείζονα ζητήματα, όπως αρμόζει στο θεσμικό του ρόλο. Από τη στάση της ΝΔ στα νομοσχέδια υλοποίησης των μέτρων ελάφρυνσης, μέχρι τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές τομές στην Συνταγματική Αναθεώρηση και φυσικά την αλλαγή του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών».

Παρακαλούμε περιμένετε ...