ΝΔ: Η Αχτσιόγλου «δικαιώνει» τις παλαιότερες περικοπές στις συντάξεις

ΝΔ: Η Αχτσιόγλου «δικαιώνει» τις παλαιότερες περικοπές στις συντάξεις

Η Πειραιώς καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη για τα «ασύστολα ψεύδη»

Για παραδοχή του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι περικοπές στις συντάξεις που υλοποίησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έγιναν «για το δημόσιο συμφέρον», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ με αφορμή την κατάθεση σήμερα από το υπουργείο Εργασίας έφεσης κατά πρωτόδικων δικαστικών αποφάσεων για επιστροφή ποσών που στερήθηκαν συνταξιούχοι από περικοπές τα προηγούμενα χρόνια.

«Χρειάστηκαν σχεδόν 10 χρόνια, για να ομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι μειώσεις των συντάξεων στα δύο πρώτα μνημόνια έγιναν "για το δημόσιο συμφέρον" και για να αποτραπεί η "πλήρης κατάρρευση των νοικοκυριών όλων των Ελλήνων"» αναφέρει η Πειραιώς, υποστηρίζοντας ότι «αυτά επί λέξει παραδέχεται πια η κ. Αχτσιόγλου, στην έφεση που άσκησε κατά πρωτόδικων δικαστικών αποφάσεων, που επιδικάζουν επιστροφή τμήματος των μειώσεων, που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια».

Προσθέτει δε, ότι «αυτοί που έστησαν πολιτικές καριέρες στις πλατείες των αγανακτισμένων και με ασύστολα ψεύδη οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, ας βρουν επιτέλους το θάρρος να ζητήσουν έστω και σήμερα μία συγγνώμη».