Ο Μπουτάρης αποκάλεσε δημοσίως «βλάκα» τον Βασίλη Λεβέντη

Ο Μπουτάρης αποκάλεσε δημοσίως «βλάκα» τον Βασίλη Λεβέντη

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έστησαν καυγά για το ποιος θα μιλήσει πρώτος στα κανάλια

Καυγάς μπροστά στον κόσμο και τους δημοσιογράφους ξέσπασε σήμερα το πρωί έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου ανάμεσα στον Βασίλη Λεβέντη και τον Γιάννη Μπουτάρη, για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις στα κανάλια, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να αποκαλεί τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων «βλάκα», όπως ακούγεται σε βίντεο που ανήρτησε στο YouTube η εφημερίδα «Μακεδονία».

Ειδικότερα, μετά την πανηγυρική δοξολογία σήμερα το πρωί στον Άγιο Δημήτριο, ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις των επισήμων. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς τους δημοσιογράφους και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλησει πρώτος αυτός. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης του απάντησε, ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που έπρεπε να προηγηθεί.«Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Βασίλης Λεβέντης εμφανώς εκνευρισμένος του απάντησε: «τότε γιατί δεν "πήδηξες" και τον Μητσοτάκη. Έλα σε παρακαλώ». Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης απάντησε στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας «εσύ εμένα παρακαλάς, βλάκα;» και αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube: