Πορεία του ΚΚΕ προς την πρεσβεία των ΗΠΑ ενάντια στις βάσεις

Πορεία του ΚΚΕ προς την πρεσβεία των ΗΠΑ ενάντια στις βάσεις

Μέλη του ΚΚΕ πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία πραγματοποιεί αυτή την ώρα το ΚΚΕ ενάντια «στα σχέδια της κυβέρνησης για επέκταση και δημιουργία νέων αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων».

Προηγήθηκε συγκέντρωση έξω στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου απηύθυνε ομιλία ο γενικός της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπς επιτέθηκε στην κυβέρνηση και προσωπικά στους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο, λέγοντας ότι «ο προπαγανδιστικός μηχανισμός και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού μας, τον περιπαίζουν και προσπαθούν να θολώσουν τα νερά με τους δήθεν διαφορετικούς ρόλους Τσίπρα-Καμμένου. Οι δυο τους παίζουν το γνωστό παιχνίδι, “του καλού και του κακού χωροφύλακα”. Μα έχουν πάντα κοινό σκοπό. Να εκβιάσουν τη συνείδηση του λαού, να τον σύρουν στην ίδια κοινή γραμμή, αυτή της υπόκλισης στον ευρωατλαντισμό και τα ανίερα σχέδιά τους».

«Όχι στην επαναχάραξη των συνόρων – Έξω το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια» και «Εχθροί μας δεν είναι οι λαοί, είναι οι βάσεις και οι ΝΑΤΟϊκοί» αναγράφεται στα πανό που κρατούν οι διαδηλωτές του ΚΚΕ.