Το μήνυμα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε Μητσοτάκη και Γεωργιάδη

Το μήνυμα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε Μητσοτάκη και Γεωργιάδη

«Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη πάρα πολλά»

«Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η Ελλάδα στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας: Να τιμωρηθούν αυτοί που κατέκλεψαν και χρεωκόπησαν τη χώρα!», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη και τον «αγαπημένο του αντιπρόεδρο», όπως αναφέρει.

«Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη πάρα πολλά» συνεχίζει ο κ. Πολάκης και προσθέτει: «Η Δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε φυλακίζει, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει».

Καταλήγοντας, σχολιάζει: «Πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο.... Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;...».
Σημειώνεται ότι μιλώντας την Κυριακή στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή. Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ' αυτή τη χώρα».