Μαξίμου: Η Ευρώπη έχει πάρει χαμπάρι πως πολιτεύεται ο κ. Μητσοτάκης – News.gr

Μαξίμου: Η Ευρώπη έχει πάρει χαμπάρι πως πολιτεύεται ο κ. Μητσοτάκης

Μαξίμου: Η Ευρώπη έχει πάρει χαμπάρι πως πολιτεύεται ο κ. Μητσοτάκης

Κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι δεν έχει ως γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά την ακροδεξιά πτέρυγα στο κόμμα του

«Ο κ. Μητσοτάκης, αφού έστειλε στα καφέ των Βρυξελλών το ισχυρό του τζόκερ, την εκπρόσωπό του κ. Σπυράκη, προκειμένου να καθησυχάσει τον κ. Ζάεφ, ότι είναι υπέρ της λύσης, στη συνέχεια εντός Ελλάδας άλλαξε γραμμή για χάρη του αρλεκίνου των τηλεπαραθύρων, ακροδεξιού αντιπροέδρου του, κ. Γεωργιάδη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ.

Συμπληρώνει δε, ότι «και ενώ όλη η Ευρώπη έχει πάρει χαμπάρι, ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν πολιτεύεται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά με το άγχος της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ, στην οποία έχει παραδώσει τα κλειδιά, έχει το θράσος να κατηγορεί την κυβέρνηση, που βγάζει τη χώρα από την κρίση, ενισχύει το γεωπολιτικό της ρόλο και σταθεροποιεί τα Βαλκάνια».

Καταλήγοντας, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει: «Κάποιος να του πει επειγόντως, όταν κάνει δηλώσεις στο autocue, να μην κοιτάει το είδωλό του στον καθρέφτη».

ΝΔ: Στις κατάπτυστες ανακοινώσεις να διευκρινίζεται αν εκπροσωπούνται και οι ΑΝΕΛ

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ, το Γραφείο Τύπου της οποίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Το αν ενισχύεται ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδας με τη εθνική ντροπή της Μόριας, την εξωτερική πολιτική του κ. Καμμένου και την εξαγορά της ανύπαρκτης εταιρείας του φίλου του κ. Ζάεφ από τη ΔΕΗ, το γνωρίζουν ήδη οι πολίτες. Κατά τα λοιπά, στις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει το Μέγαρο Μαξίμου καλό θα ήταν να διευκρινίζεται στο εξής αν εκπροσωπούνται και οι ΑΝΕΛ».

Παρακαλούμε περιμένετε ...