Αυγενάκης: Θέλουμε τους νέους να πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες του τόπου

Αυγενάκης: Θέλουμε τους νέους να πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες του τόπου

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΝΔ, σας θέλουμε μαζί μας»

«Η νεολαία θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησής μας, μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων σε μία αναγεννημένη Ελλάδα», τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης σε συνάντηση που είχε με νέους στις Μοίρες του νομού Ηρακλείου.

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος στο πλαίσιο δικής του πρωτοβουλίας το κόμμα έχει ξεκινήσει ανοιχτή συζήτηση, χωρίς πρωτόκολλα, για την επικαιρότητα, το μέλλον των νέων αλλά και πως φαντάζονται τη δική τους συμμετοχή στα κοινά, σε όλη την Ελλάδα, επισήμανε πως «οι νέοι είναι άξιοι και ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι νέοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οι νέοι θα μας φέρουν τη νίκη καθώς επίσης πως η ΝΔ θέλει τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας».

«Αυτός είναι κι ο λόγος που ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει άνοιγμα στους νέους με αποτέλεσμα η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά να αποδεικνύεται με πράξεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΝΔ, σας θέλουμε μαζί μας. Είμαστε με τους νέους που τελειώνουν ένα δημόσιο σχολείο και σήμερα πρωταγωνιστούν στον κόσμο, με τον φοιτητή που τα φέρνει δύσκολα πέρα και ονειρεύεται το μέλλον του, με τους νέους που προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, με τους νέους που αγωνίζονται, που αριστεύουν, που δημιουργούν και προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο» ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Έκανε λόγο για επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη νέα γενιά στο πνεύμα της διεύρυνσης και της ανανέωσης μέσα από την ενεργό συμμετοχή νέων ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες, όραμα και καθαρή ματιά για τις εξελίξεις στην πολιτική και την κοινωνία. «Αυτό επιδιώκουμε μέσα από αυτές τις συναντήσεις μας και θέλουμε από την νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει μιας και οι νέοι είναι άξιοι και ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο», είπε καλώντας τους να πρωταγωνιστήσουν στις μάχες.

«Για εμάς οι νέοι είναι άξιοι, είναι ικανοί να διαδραματίσουν σημαίνοντα ρόλο στον πολιτικό στίβο, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Θέλουμε τους νέους σήμερα να πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες του τόπου», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης.