Μητσοτάκης: Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά

Μητσοτάκης: Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ Helexpo, ο οποίος τού παρουσίασε το σχέδιο ανάπλασης

Τη 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέπτεται ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης έφθασε στις 10.30 στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ Helexpo, όπου ο πρόεδρος, Αναστάσιος Τζήκας, τον ενημέρωσε για τα στοιχεία που συνθέτουν τη φετινή διοργάνωση. Παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ, το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το 2026.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη συμφωνία του για το σχέδιο ανάπλασης, καθώς, όπως υπογράμμισε, θα λειτουργήσει αναπτυξιακά και για τη Διεθνή Έκθεση, αλλά και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Να σημειώσουμε ότι στην αρχή της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία είναι περισσότερα σε σχέση με πέρυσι κι όταν οι φωτορεπόρτερ του ζήτησαν να κοιτάξει από την άλλη πλευρά για να τραβήξουν φωτογραφίες ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επίσης συνάντηση και με εκπροσώπους του σωματείων των εργαζομένων στη ΔΕΘ.

Αμέσως μετά άρχισε περιοδεία στα περίπτερα, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.