Τι λέει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρών που αρνήθηκε να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ

Τι λέει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρών που αρνήθηκε να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ

«Μου έστειλαν πρόσκληση και την είχα στο κινητό, κάτω κάτω έγραφε ότι ήταν για τα εγκαίνια, αλλά δεν το είδα...»

Ο Δημήτρης Καβαδέλλας αρνήθηκε να καταβάλει αντίτιμο για την είσοδό του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ είχε λάβει πρόσκληση. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε «σάπιο και διεφθαρμένο» το «κράτος του κ.Τσίπρα» και εξήγησε ότι είχε λάβει πρόσκληση για τα εγκαίνια της Έκθεσης, στα οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί και πήγε λίγες μέρες αργότερα. «Μου έστειλαν πρόσκληση και την είχα στο κινητό, κάτω κάτω έγραφε ότι ήταν για τα εγκαίνια, αλλά δεν το είδα και πήγα 2-3 μέρες μετά», είπε σχετικά.

Όταν η ταμίας ζήτησε από τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να κόψει εισιτήριο, λόγω του ότι η πρόσκληση δεν αφορούσε την ημέρα που επισκέφτηκε τη ΔΕΘ, εκείνος αρνήθηκε κι εκείνη, σύμφωνα με τον ίδιο του είπε ότι «ως βουλευτής πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα και να πάτε να πάρε το εισιτήριο».

«Μου το είπε ειρωνικά», σημείωσε ο Δ.Καβαδέλλας, συμπληρώνοντας ότι ένιωσε «προσβεβλημένος».

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων αντιπαρέβαλε ότι, «οι δημοσιογράφοι έμπαιναν επιδεικνύοντας μόνο την ταυτότητά τους» και ανέφερε ότι, «δεν ήθελαν να μπω, δημιούργησαν κλίμα και μέσα ήταν οι δημοσιογράφοι».

Το εισιτήριο εισόδου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στοιχίζει 5 ευρώ.