Το βίντεο της ΝΔ με τον Τσίπρα και η απάντηση περί πανικού

Το βίντεο της ΝΔ με τον Τσίπρα και η απάντηση περί πανικού

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κάνει τον τζάμπα μάγκα» σχολιάζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο τιτλοφορεί: «Απάντηση στον σημερινό πρωθυπουργό από τον Α. Τσίπρα», όπου υπάρχει δήλωση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση: «Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι επειδή εξαπάτησε μια φορά τον ελληνικό λαό θα μπορεί να το κάνει διαρκώς. Όμως δεν τον πιστεύει κανείς. Το μόνο απ' όλα όσα λέει που είναι αλήθεια είναι ότι επιθυμεί να εξαπατήσει τον χρόνο του στην καρέκλα της εξουσίας».

Μαξίμου: Έκδηλος ο πανικός της ΝΔ

«Η ΝΔ εδώ και δύο μέρες αντί να μιλήσει για την ουσία της δέσμης μέτρων που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ για ΕΝΦΙΑ, κοινωνικό κράτος και ελαφρύνσεις, έχει εξαντλήσει τα κοσμητικά επίθετα για τον Πρωθυπουργό. Έκδηλος ο πανικός της», αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Συμπληρώνει «στην ουσία λοιπόν: ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύεται πως θα ακυρώσει το ασφαλιστικό για να φέρει το ασφαλιστικό Πινοσέτ. Δεν έχει το σθένος όμως να πει πως θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Συνεχίζει να κάνει το τζάμπα μάγκα και να λέει άλλα έξω και άλλα μέσα στη χώρα», υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

ΝΔ: Τη λύση για το ασφαλιστικό την αποκάλυψε χθες ο κ. Τσίπρας

«Τη "λύση" που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό, την αποκάλυψε χθες ο κ. Τσίπρας, ο οποίος σχεδόν εξέφρασε την ελπίδα του να μην μακροημερεύσουν για πολύ όσοι Έλληνες είναι άνω των 70 ετών», ανταπαντά η ΝΔ στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει: «Και δεν ντρέπεται που δεν έχει ζητήσει ακόμη συγνώμη από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας».