Λαφαζάνης: Καταγγέλλω την «χούντα» της ΕΡΤ

Λαφαζάνης: Καταγγέλλω την «χούντα» της ΕΡΤ

«Εμείς παλέψαμε ενάντια στο "μαύρο" του Σαμαρά»

«Η διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της έρχεται να επιβεβαιώσει το νοσηρό και παρακμιακό κλίμα αυθαιρεσίας και κατάπτωσης που κυριαρχεί στην ΕΡΤ με ευθύνη της κυβέρνησης και της Διοίκησής της» αναφέρει ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης σε γραπτή του δήλωση σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Καταγγέλλω για άλλη μια φορά , που έχει επιβάλει στην, κατά τα άλλα, δημόσια ΕΡΤ ένα καθεστώς προσωπικής, παράνομης και αντιθεσμικής μου φίμωσης και εξαφάνισης της Λαϊκής Ενότητας. Ούτε στο καθεστώς του Erdogan δεν εξαφανίζουν με τόσο κυνικό τρόπο πολιτικά πρόσωπα και κόμματα επειδή είναι τα μόνα που τρέμει η κυβέρνηση και το βρώμικο κατεστημένο πολιτικοοικονομικό σύμπλεγμα» προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης.

Συμπληρώνει πως «εμείς παλέψαμε ενάντια στο "μαύρο" του Σαμαρά με ένα μεγάλο όραμα για την ΕΡΤ και όχι για να στρογγυλοκαθίσουν στην Διοίκησή της θεσιθήρες και καρεκλοκένταυροι για να καταμαυρίσουν στην πράξη την κρατική ραδιοτηλεόραση και να την καταστήσουν πιόνι των πιστωτών, μιας ξενοπροσκυνημένης κυβέρνησης και μιας άθλιας ληστευτικής συναινετικής πολιτικής τάξης».

Ο. Κ Λαφαζάνης καταλήγει «απαιτούμε να ξεκουμπιστεί τώρα η παράνομη και καθεστωτική διοίκηση της ΕΡΤ, που μας έχει κοροϊδέψει πολλές φορές και έχει καταστήσει την ενημέρωση, τον πολιτισμό και το Σύνταγμα κουρελόχαρτα».