Ραγκούσης: Η Γεννηματά υπηρετεί τα εκλογικά σχέδια του Μητσοτάκη

Ραγκούσης: Η Γεννηματά υπηρετεί τα εκλογικά σχέδια του Μητσοτάκη

«Δυστυχώς η Φώφη Γεννηματά τους τα έχει δώσει όλα»

«Άλλο είναι το ρεπορτάζ και τα σενάρια και άλλο «η κινητοποίηση ενός συγκεκριμένου τάγματος δολοφονίας χαρακτήρων»» δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης κληθείς, από το ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο», να σχολιάσει τα σενάρια που τον ήθελαν να συμμετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκανε επίσης λόγο για ακροβολισμένους, μισθωτούς σε συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά κέντρα και έχουν στόχο να πλήξουν χαρακτηρολογικά οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε θεωρούν ότι τους χαλάει το κεντρικό αφήγημα, το «αμήν και πότε θα κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό», για να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά και άλλα ατομικά, προσωπικά τους συμφέροντα. Αυτό εξελίχθηκε και στην περίπτωση αυτή, όχι μόνο με μένα, με πολλούς ακόμη».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «αυτοί θέλουν να κρατήσουν υποδουλωμένο τον χώρο της κεντροαριστεράς, το Κίνημα Αλλαγής στο τσεπάκι τους -και δυστυχώς η Φώφη Γεννηματά τους τα έχει δώσει όλα, για να το έχουν ανά πάσα στιγμή, μετά τις εκλογές, ως ένα όργανο εξυπηρέτησης των πολιτικών τους σχεδιασμών (...) έχει υπαχθεί πλήρως στην εξυπηρέτηση των εκλογικών σχεδίων του κ. Μητσοτάκη».