Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της ιστορίας

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της ιστορίας

«Χρειαζόμαστε εθνική αφύπνιση, εθνική γραμμή. Χρειαζόμαστε εθνική αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια»

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά. Προσερχόμενη στις εκδηλώσεις Πρέσπες 2018 που εφέτος είναι αφιερωμένες στα 70 χρόνια από τη λήξη του εμφυλίου πολέμου, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι «γυρίζουν πίσω το ρολόι της ιστορίας σε μια διχαστική, πολωτική αντιπαράθεση». Όμως, όπως τόνισε, «ο ελληνικός λαός που πλήρωσε ακριβά το κόστος του διχασμού δεν θα το επιτρέψει».

Στις δηλώσεις της η κυρία Γεννηματά έκανε επίσης λόγο για ανάγκη να υπάρξει εθνική αφύπνιση, εθνική γραμμή, εθνική αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια.

Ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Γεννηματά:

«Η εθνική συμφιλίωση είναι μια μεγάλη κατάκτηση.

Είμαστε περήφανοι που η παράταξη μας έκλεισε τις πληγές της εμφύλιας διαμάχης. Αυτή την περίοδο, δυστυχώς, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της ιστορίας σε μια διχαστική, πολωτική αντιπαράθεση. Ο Ελληνικός λαός που πλήρωσε ακριβά το κόστος του διχασμού δεν θα το επιτρέψει.

Το Κίνημα Αλλαγής μένει σταθερά στην γραμμή της Εθνικής Συνεννόησης και της ενότητας του Ελληνικού λαού. Η ευθύνη για τη διαμόρφωση του μέλλοντος είναι κοινή, παρά τις αντιπαραθέσεις και τις αντιθέσεις. Χρειαζόμαστε εθνική αφύπνιση, εθνική γραμμή. Χρειαζόμαστε εθνική αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια».