Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν τα έβαλε με τον Κουμουτσάκο

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν τα έβαλε με τον Κουμουτσάκο

«Η προστασία πραξικοπηματιών με δικαστικές αποφάσεις είναι από τις πιο επαίσχυντες πράξεις για μια χώρα»

Με τον τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας τα έβαλε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, AKP, Ομέρ Τσελίκ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Ο βουλευτής που είναι επικεφαλής των Εξωτερικών υποθέσεων στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κουμοτσάκος σχολίασε την δήλωσή μου. Θα λάβω το ελεύθερο να θυμίσω τα ακόλουθα σε αυτόν και σε όσους σαν αυτόν εξακολουθούν να επαναλαμβάνουν τις ίδιες γραμμές.

Οποιαδήποτε παράνομη πράξη ενάντια σε μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση είναι έγκλημα για όλα το νομικά συστήματα. Είναι προφανές πως η ελληνική δικαιοσύνη τάσσεται στο πλευρό του εγκλήματος και των εγκληματιών με το να προστατεύει τρομοκράτες που ενεπλάκησαν σε πραξικόπημα ενάντια σε εκλεγμένη κυβέρνηση.

Αν υπάρχει κάτι που δηλητηριάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι η παράνομη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης. Είναι ακόμα πιο ντροπιαστικό ότι αυτή η δικαστική απόφαση εκδόθηκε στην γη που ισχυρίζεται πως γέννησε την Δημοκρατία».

Καταλήγει δε λέγοντας πως: «Θα παρακολουθούμε αυτή την υπόθεση που παραβιάζει βασικές ανθρωπιστικές αξίες και αρχές τις ΕΕ. Γιατί τα πραξικοπήματα είναι από τα χειρότερα εγκλήματα. Η προστασία πραξικοπηματιών με δικαστικές αποφάσεις είναι από τις πιο επαίσχυντες πράξεις για μια χώρα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...