Η έκκληση του Ηλία Ψινάκη στο Instagram για το Μάτι

Η έκκληση του Ηλία Ψινάκη στο Instagram για το Μάτι

Ο δήμαρχος Μαραθώνα καλεί δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους να βοηθούσουν «στην επούλωση των πληγών»

Με μία αεροφωτογραφία από την καμένη περιοχή στο Μάτι, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης έκανε έκκληση μέσω Instagram για εθελοντές δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους. που θα θελήσουν να συμβάλλουν «στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών, την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος».

Στην ανάρτησή του, ο κ. Ψινάκης αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει «ο πιο δύσκολος, ο πιο απαιτητικός, αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος μαραθώνιος», και εξηγεί πως, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα, οποισδήποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος, από όλη την Ελλάδα, μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο, «συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών, την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος».

«Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!», καταλήγει ο δήμαρχος Μαραθώνα.

Φίλοι μου Εχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος,ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος μαραθώνιος. Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα,οποισδηποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος,απ’όλη την Ελλάδα,μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο,συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών,την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών,την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος. Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις