Τσίπρας: Κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί

Τσίπρας: Κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές

Την προσωπική του δέσμευση να μην ξεχαστεί κανένας και τίποτα επανέλαβε σήμερα ο πρωθυπουργός μετά από συνάντηση που είχε με τις συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές του Ματιού και του Νέου Βουτζά. Σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση κι επεσήμανε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για την κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων.

«Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, σχεδόν τριών ωρών, με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές, Μάτι και Νέος Βουτζάς» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας: «Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί».

Εν τω μεταξύ, για αύριο έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του υπουργού Υποδομών, της περιφερειάρχη Αττικής, των δασαρχών της Αττικής, των γενικών διευθυντών της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και των αρμοδίων γενικών γραμματέων.