Γεωργιάδης: Ρουσφέτι του Τσίπρα στον Κουφοντίνα

Γεωργιάδης: Ρουσφέτι του Τσίπρα στον Κουφοντίνα

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάνει λόγο δεσμούς της κυβέρνησης με τον καταδικασμένο για τρομοκρατία

Για «προφανείς σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας» έκανε λόγο σήμερα ο αντιιπρόεδρος την ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην μεταγωγή Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου, χαρακτηρίζοντας την απόφαση αυτή «ρουσφέτι» του πρωθυπουργού στον καταδικασμένο σε ισόβια για τρομοκρατία.

«Το "ρουσφέτι" έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλα σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει, αφενός ότι περνά πολύ καλύτερα, αφετέρου ότι με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα», ανέφερε. Συμπλήρωσε ότι «ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπέρασπισης στη δίκη της "17 Νοέμβρη", έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ».

«Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συμπλήρωσε ότι «το γιατί δεν το ξέρω, ας το απαντήσει ο ίδιος». Κλείνοντας τόνισε, ότι «δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο, που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση».