Στους τραυματίες της πυρκαγιάς στο Μάτι ο Μητσοτάκης

Στους τραυματίες της πυρκαγιάς στο Μάτι ο Μητσοτάκης

Τους επισκέφθηκε στον Ευαγγελισμό

Τους τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι επισκέφθηκε σήμερα στον Ευαγγελισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Νάγια Μητσάκη, η οποία τον ενημέρωσε ότι στον Ευαγγελισμό νοσηλεύονται 18 τραυματίες, εκ των οποίων οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ένας σε μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον θάλαμο εγκαυμάτων και ενημερώθηκε από τον διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, Γ. Χαρκιολάκη για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών. Με αρκετούς από αυτούς συνομίλησε και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, οι τραυματίες περιέγραψαν τις τραγικές στιγμές που έζησαν κι υποστήριξαν ότι δεν είχαν καμία έγκαιρη ενημέρωση από την Πολιτεία για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Επίσης, τόνισαν την πλήρη απουσία συντονισμού από τις αρμόδιες αρχές κατά τις κρίσιμες ώρες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε, τέλος, και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου και ενημερώθηκε από τον διευθυντή, Σπύρο Ζακυνθινό για την πορεία της υγείας των τραυματιών.